PSYCH K ®

PSYCH K® is een in 1988 door Robert M. Williams, in nauwe samenwerking met wetenschapper Bruce Lipton (de biologie van de overtuiging), ontwikkelde methode. Het is een spiritueel proces en een heel eenvoudige manier om belemmerende overtuigingen die in je onderbewuste opgeslagen liggen te transformeren.

Ons onderbewustzijn

Ons onderbewustzijn kun je vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles was je meemaakt, alle indrukken die je via je zintuigen opneemt, al je overtuigingen liggen er opgeslagen. Hoe jij handelt in het dagelijks leven en reageert op je omstandigheden is in overeenstemming met die ervaringen en overtuigingen. Dat kan je tegenhouden om daadwerkelijk te groeien of de dingen te creëren zoals jij dat wilt.
Om onze overtuigingen te veranderen maken we vaak gebruik van positieve affirmaties. Dit kán een prima hulpmiddel zijn om ons gedrag tijdelijk te veranderen of om te creëren wat we wensen (de wet van de aantrekkingskracht) maar kost over het algemeen veel van je inspanning (je moet het blijven herhalen) en bovendien, als je gewenste veranderingen in strijd zijn met je opgeslagen overtuigingen verandert er helaas niets.

Wat gebeurt er?

PSYCH K® is een methode om met je onderbewustzijn te communiceren en een herprogrammering aan te brengen. Het is als het waren een directe communicatiemethode met je onderbewustzijn waarbij het in balans brengen van de beide hersenhelften en het elimineren van stress de sleutels zijn. Je spoort middels je emoties en spierspanningstesten je blokkades op en zet ze om in bekrachtigende en ondersteunende overtuigingen. Dat doen we middels een aantal “balansen”.

Een voorbeeld

 • Je neemt je telkens weer voor om nu echt af te gaan vallen maar al na een paar dagen haak je af.
 • In een PSYCH K® sessie testen we via spiertesten jouw nieuwe overtuiging: “ik heb een gezond en slank lichaam en ik weeg ……kg”.
 • Deze overtuiging test “zwak”: jouw bewuste geest wil het dolgraag geloven en je onderbewuste geest gelooft er niets van ”
  • In het onderbewuste ligt bij jou namelijk opgeslagen (dit is een voorbeeld hé):
  • “je hebt de bouw van je moeder , die was ook zo lekker rond”.
  • “Lijnen? Dat lukt je nooit”.
  • “Dikke vrouwen zijn veel gezelliger”.
  • “Dunne vrouwen moeten hun hele leven afzien van lekkere dingen”.
 • We doen een balans; een korte, krachtige oefening om jouw hersenhelften vrij te maken van stress en met elkaar in verbinding te brengen: de zgn. “hele brein toestand”.
 • Daarna testen we weer: bij “zwak” zoeken we iets verder, bij “sterk” vieren we dat jij de mogelijkheid hebt gecreëerd om nu in je dagelijks leven de verandering in te zetten zonder die onbewuste sabotage!

Voor wie?

PSYCH K® Is geschikt voor iedereen die blijvende veranderingen in zijn of haar leven wil aanbrengen. Het is inzetbaar op alles waar je in het leven mee te maken hebt. Je verandert je onbewuste overtuigingen waardoor je in het bewuste leven meer vrijheid ervaart bij de keuzes die jijzelf maakt!

Kies:

Terug naar de homepage
Stel een vraag
Maak een afspraak

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Geen categorie