nieuwsbrief oktober november

fullsizerender-19

Nieuwsbrief oktober/ november 2016

Succesvolle open dagen 24 en 25 september

De open dagen op 24 en 25 september waren een groot succes en ik wil iedereen die geweest is en iedereen, ook degene die me op afstand belangstelling en support gegeven heeft heel hartelijk bedanken! Kon je niet komen (want het was een weekend bomvol activiteiten) en ben je toch nieuwsgierig, wil je kennis maken of heb je interesse in een sessie, workshop, cursus, soepconsult of andere activiteit van de Jade keizer? Neem contact met me op en kom vrijblijvend kennismaken. Je bent altijd van harte welkom.

En toen werd het stil……

Na de open dagen viel het even helemaal stil vanaf mijn kant. Ik moest mijn studie medische-en psychosociale basiskennis- om te voldoen aan de kwaliteitseisen van de complementaire gezondheidszorg- afronden en dat kostte zoveel tijd dat ik 3 weken niets anders gedaan heb dan van s’ morgens vroeg tot s’ avonds laat aan mijn werkstukken en casuïstiek te werken. Nu is het echter klaar en zullen jullie weer regelmatig van me horen.

Aanbieding voor de komende periode:

Op elk eerste consult afgesproken in oktober, november en december krijg je 10% korting! Spreken we een “traject” (min. 3 sessies) af in deze periode dan krijg je 10% korting over het hele traject.

Dag-of dagdeelconsult

Wil je eens een heel dagdeel of zelfs een hele dag aan jezelf werken en alle aandacht krijgen waar je naar verlangt? Bijvoorbeeld om een Aura Soma consult volledig uit te werken en de diepte in te gaan.

Dan is dit dagdeelconsult echt iets voor jou. We beginnen met het afstemmen op jouzelf en het bepalen van het thema van de ochtend/middag. Vervolgens gaan we aan de slag met alles waar op dat moment jouw behoefte ligt of waar je interesse naar uit gaat. Alles is mogelijk! Wil je afsluiten of juist beginnen met een persoonlijk soepconsult? Geef dit dan van tevoren aan dan regelen we dit. Dag- en dagdeelconsulten zijn ook af te spreken met iemand anders. In dat geval werk je met dezelfde middelen en materialen aan je eigen thema. Heel leuk om met een vriendin, familielid of partner samen te werken!

Dagdeelconsult:
9.30-13.30 uur
13.30-17.30 uur
€150,00 incl. koffie, thee, soep en evt. materiaal
En indien gewenst 10% korting op Aura Somaproducten.
Kom je met zijn tweeën dan is de prijs €125,- pp.
Dagconsult:
9.30-17.30 uur
€250,- inclusief koffie, thee, versnaperingen, soep, materialen
Bij 2 personen: € 225,- p.p.

Groepsactiviteiten:

Wil je met een groepje mensen iets ondernemen en lijkt het je leuk om een werkavondje vol kleur te hebben? Wil je met een groepje op soepconsult komen, maar zijn de nu gereserveerde tijden niet handig en wil je liever s’ avonds? Neem contact met me op en informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Luisterkindafstemming

In september ben ik begonnen met de opleiding tot luisterkindwerker. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is dit voor iedereen mogelijk. Het is een bijzondere methode waarbij op afstand (je hoeft dus geen contact te hebben, niet naar de praktijk te komen en niet op een bepaalde tijd paraat te zijn) contact gemaakt wordt met jouw hogere bewustzijn/ je ziel, die alle antwoorden heeft voor jou op dit moment. Heb je hier belangstelling voor en wil je als oefenpersoon dienen? Neem dan contact met me op en dan mail ik je de precieze uitleg en de voorwaarden om mee te doen. De afstemmingen zijn gratis tot ik mijn diploma heb.

Activiteiten van De Jade Keizer in oktober, november en december 2016:

“Soepconsulten”

Een soepconsult is een miniworkshop en geeft je de gelegenheid om kennis te maken met de 5 elementen voedingsleer terwijl je geniet van 2 soorten soep en een biologische lunch. Je krijgt basisinformatie over de voedingsleer en specifieke informatie over het seizoen en voedingsmiddelen en leefstijltips die daarbij horen en hoe je de bijbehorende organen kunt voorzien van goede voedingsmiddelen. Alle informatie en de recepten krijg je mee naar huis, zodat je het nog eens rustig na kunt lezen. €20,- p.p.

De data voor de soepconsulten zijn iets gewijzigd en zullen in oktober, november en december plaats vinden op: wo 26/10, do 10/11, wo 23/11, do 8/12 en wo 21/12 voor min. 2 max. 6 personen

Een soepconsult kan ook op afspraak geregeld worden. Heb je zin om met een groepje mensen te komen of wil je graag eens op een avond / andere dag afspreken? Informeer naar de mogelijkheden.

Reis door je regenboog

Voor de cursus “reis door je regenboog” (chakra-en kleurencursus van 9 lessen) was deze maand helaas nog te weinig belangstelling om afgelopen week te kunnen starten. Ik kreeg vragen of het later in het jaar/ begin volgend jaar ook nog kon en mensen die wel wilden maar nu even niet. Daarom heb ik besloten deze cursus te verplaatsen naar begin volgend jaar en twee introductieavonden in te plannen. Zo kun je een avond meedoen en later beslissen of het voor jou de moeite waard is om verder te gaan. Deze introductielessen vinden plaats op:
Donderdag 24 november
Donderdag 22 december
19.30-22.00 uur en de kosten zijn €25,- pp, inclusief koffie thee en
Aanmelden telefonisch of per mail.

Technisch:

De website wordt voortdurend aangepast aan nieuwe eisen en wensen. Zo bleek op de open dagen dat sommige mensen de praktijk niet goed konden vinden en is er een googlemaps linkje geplaatst. Ik ben echter nog niet heel handig nog met alle functies van WordPress, het invoeren van activiteiten in de agenda, het maken van maillijsten via het linkje “op de hoogte blijven”, en het maken van nieuwsbrieven vanuit een vast bestand. Er zullen de komende tijd steeds veranderingen zijn en er wellicht zullen er een aantal onlogische dingen te zien zijn. Vergeef me! Deze nieuwsbrief komt dus nu nog gewoon als pdf als je aangegeven hebt dat je die wilt ontvangen.

Tot slot:

De whats app groep: “tips en tricks van De Jade Keizer”

Wil je ook elke ochtend een berichtje ontvangen met de tips en tricks van De Jade Keizer? App me je nummer en naam en ik voeg je toe aan de groep. Elke dag een berichtje over de maan, de dag energie, kleuren of iets over voeding. Daarnaast trek ik een kaart voor die dag. Spelregel : alleen reageren op mijn privé nummer anders wordt de groep “gek”! Katja 0655951110

Nieuws en Blogs

Op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten? Stuur je mail aan katja@dejadekeizer.nl en ik neem je op in de lijst voor de maandelijkse berichten. Binnenkort loopt deze functie via de website en nu al kun je daar ook je emailadres achterlaten.

Praktijk De Jade keizer is de coachingspraktijk van Katja van Stuijvenberg in Vlaardingen (oost) en richt zich volledig op de begeleiding van iedereen die krachtige veranderingen in zijn of haar leven wil aanbrengen. We doen dat o.a. met:

  • Consulten: Aura Soma kleurconsult
  • Healing Arts therapie: emotioneel lichaamswerk
  • Voedingsconsulten volgens de 5 elementenleer (en TCM)
  • (Geluks-)coaching
  • Gesprekken/ counseling
  • Reiki/ energiebehandelingen
  • Workshops, cursussen en lezingen

Praktijk De Jade Keizer
Oosterdwarsstraat 37-39 (1e verdieping)
3134NJ Vlaardingen
0655951110
katja@dejadekeizer.nl
www.dejadekeizer.nl

De Jade Keizer is ook op facebook te vinden

 

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin