Healing Arts Liquid Light Frequencies:

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies, de Healing Arts sprays en de Healing Arts Therapie op de markt worden gebracht. De Healing Arts Liquid Light Frequencies zijn gecreëerd door Joanne van Wijgerden en bevatten de energie of trilling van licht en en geluid, opgeslagen in water met een deel brandewijn als conserveermiddel (11% alcohol). Er bestaan inmiddels 14 dozen met elk 12 flesjes en 12 sprays en elk hun eigen thema van bewustzijn.

Hoe werkt het:

De lichttrilling van een Healing Arts flesje activeert licht als bron van zelfgenezing en werkt op de fijnstoffelijke lichamen: het emotionele, mentale en spirituele lichaam. Deze sturen het fysieke lichaam aan. Daarnaast heeft het fysieke lichaam een eigen intelligentie. Deze lichaamsintelligentie is aangesloten op ons “bronbewustzijn”. Ons DNA is een representant van dit lichaamsbewustzijn, het is zuiver en eerlijk en wordt niet gekleurd door emoties.

Dit lichaamsbewustzijn communiceert met ons via gevoelens en onze intuïtie. De healing Arts flesjes herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie. Ons gevoel en onze intuïtie wordt sterker, vergroten onze zelfsturing en de mogelijkheid tot zelfgenezing en versterken de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hogere Zelf of de Ziel en ook de andere (multidimensionale) zelven.

Dit bevordert groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel, en opent je voor meer liefde voor jezelf en anderen.

Gebruik in de praktijk:

Tijdens een sessie met de Healing Arts middelen, werken we staand en zorgen er allerleerst voor dat je goed gegrond (geaard) bent (de zon onder je voeten kunt ervaren). Pas daarna kun je goed in je lichaam aanwezig zijn en gaan we verder in de energie werken door je lichaam heen. De liquid Light Frequencies helpen bij de gronding, de verbinding met de diepere lagen van de aarde en brengen je in het hier en nu. Je lichaam geeft aan waar (en wanneer) blokkades zijn ontstaan en hoe ze vrijgemaakt kunnen worden.

Wat gebeurt er:

Tijdens het werken in een sessie met de flesjes, kun je een behoorlijke lichamelijke reactie ervaren. Het lichaam geeft de opgeslagen informatie van een blokkade vrij en de oorzaak waarom een blokkade ontstaan is. Dit kan gebeuren in de vorm van fysieke reacties als trillen, schudden of koude en warmte sensaties, in de vorm van emotionele reacties en/of in de vorm van beelden, geluiden, woorden en geuren.

Deze energetische reactie is belangrijk omdat we daarmee het lichaam de ruimte geven haar eigen wijsheid en zelf genezend vermogen te activeren. Het lichaam doet het en de cliënt hoeft het alleen te laten gebeuren en als objectief waarnemer te ervaren wat er gebeurt.

Samengevat:

Als therapeut Healing Arts ondersteun ik je in het proces van zelfgenezing met een doorwerking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

  • De Healing Arts Therapie werkt met de innerlijke informatie van de cliënt. de cliënt genereert de informatie. De therapeut geeft een veilige bedding en helpt om de nieuwe, soms in eerste instantie “vreemde” informatie, te vertrouwen en betekenis te geven.
  • Het voelen en doorleven van wat er in het lichaam gebeurt als de innerlijke informatie vrijkomt, is een essentieel onderdeel om oude blokkades blijvend op te lossen en hogere energie frequenties in het lichaam te integreren. Het lichaam wordt als het ware energetisch “verbouwd”.
  • De energetische informatie is holistisch en holografisch van aard. Lichaam, Ziel en Geest zijn bij de healing betrokken en iedere healing draagt ook weer bij aan opschoning van het morfogenetische (het vorm scheppende ) veld van heelheid en liefde.
  • Het doel van de healing is altijd het genereren van een hogere lichtenergie bij de cliënt: het meer indalen van het Hogere Zelf (deel van de Ziel) in het fysieke lichaam. Daardoor kan meer geluk, liefde en passie voor het leven ontstaan.
  • Om de nieuwe energie te kunnen “leven” is aarding (gronding) van deze hoge lichtenergie, in iedere vezel van het lichaam, tot in de celstructuur, een wezenlijk onderdeel van de therapie.
  • De frequenties van het Hogere Zelf trillen, door de aard van de tijd ; de steeds grotere bewustwording, steeds krachtiger door in het menselijk lichaam en kunnen gemakkelijker geïntegreerd worden in het fysieke lichaam. Hierdoor neemt het zelf genezend vermogen en bewustzijn toe.

Voor wie?

Healing Arts energetisch lichaamswerk is geschikt voor iedereen die zich intuïtief door de middelen aangetrokken voelt en zich bewust is van het feit dat ons lichaam een spiegel is en ons signalen geeft voor verandering en groei. Ook voor kinderen is deze therapie bijzonder geschikt. Zij zijn, door hun nog sterke verbondenheid met de Bronenergie, vaak in staat om intuïtief, snel en doeltreffend met de middelen te werken.

Kies:

Terug naar de homepage
Stel een vraag
Maak een afspraak

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Geen categorie