Gesprekken

Hoe vaak komt het niet voor dat we wel eens gewoon met een ander van gedachten willen wisselen. Of ons hart willen uitstorten. Gewoon tegen iemand aanpraten zonder dat er allerlei oplossingen aangedragen worden, of dat je rekening moet houden met het uitspreken van voor de ander kwetsende zaken? Hoe vaak kan je bij je partner/ kinderen/ vrienden / vriendinnen terecht voor echt een gesprek op niveau of met diepgang waardoor je je eigen gezichtspunten nader kunt beschouwen, je je mening kunt herzien of weer weet welke richting je uit wilt?

Hoeveel mensen zijn er niet eenzaam omdat ze simpelweg niet in aanraking komen met anderen, geen vrienden hebben of het idee dat ze met wat ze graag willen vertellen niet bij die persoon terecht kunnen?

Gesprekken kunnen heel helend werken. Het kan je echt even dat duwtje geven waardoor je weer verder kunt, of troost, zonder dat je ervoor naar een echte hulpverlener (inclusief wachtlijst) verwezen hoeft te worden.

Tijdens een gesprek mag je zeggen wat je denkt, vindt en voelt terwijl je alle aandacht van de luisteraar krijgt.

Heb jij soms behoefte aan advies, wil je persoonlijke aandacht of gewoon een beetje gezelligheid? Kom dan eens langs voor een goed gesprek. Onder het genot van koffie / thee of een sapje voeren we het gesprek dat jij voeren wilt.

Gesprekken kunnen aan een ander consult vooraf gaan, maar dat hóeft niet! Voor ouderen of mensen die niet gemakkelijk naar de praktijk kunnen komen is het mogelijk om (in Vlaardingen) aan huis te komen.

Kies:

Terug naar de homepage
Stel een vraag
Maak een afspraak

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Geen categorie