Even je bars runnen? Access Bars bij De Jade Keizer

Ik had er nog nooit van gehoord: Access Consciousness en Access Bars, maar vanaf het eerste moment dat ik er over las intrigeerde het me en was ik erg benieuwd wat het voor mij zou toevoegen. Ik hou van technieken die werken, van moeiteloos loslaten en van methodes waarbij direct duidelijk is dat iedereen het zou kunnen leren en toepassen. Dit omdat ik niet zo geloof in de rollen van  genezer en patiënt: ik denk meer aan dienstbaar zijn aan elkaar en elkaar ondersteunen in de menselijke processen.

Access Bars en ze “runnen”

Hoewel het een Amerikaanse naam heeft die ik niet kan vertalen, kun je de bars zien als punten; energiekanalen op je hoofd die als het ware aangezet worden en gaan stromen door lichte aanraking van de gever, en zo is het dan weer iets simpels.

Gary Douglas en Dain Heer

Gary Douglas vroeg zich meer dan 20 jaar geleden af wat het leven nou eigenlijk voor zin had. Een vraag die velen van ons met hem nog steeds stellen.
Zijn vraag was: Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?
Het stellen van vragen en het openstellen voor antwoorden bleek de sleutel tot het krijgen van meer vrijheid en bewustzijn.
We leven  als polariteitsjunks in een duale wereld; we etiketteren alles als goed of slecht, waar of onwaar en leven in de beperking van vastgezette gedachten,conditionering overtuigingen, gevoelens en zodoende in zelfgecreëerde gevangenschap.

Via channeling kreeg Gary 32 punten op het hoofd door die iedereen kunnen helpen bij het wegnemen van beperkingen. Je hoofd is namelijk een fantastisch ontvangststation voor de 40 tot 60 duizend gedachten om ons heen zwermen en waarvan jij die er uit pikt waar je, vanuit je overtuigingen over jezelf, magnetisch die pikt die jij vindt passen. En dat allemaal onbewust. Je zou er moe van worden! En dan gaat het verder want de energie van de gedachten trekken weer nieuwe aan en vormen jouw gezondheid, lichaamsvorm en realiteit. Alles is energie, energie is veranderlijk en dus vervormbaar. Vat je het nog?
Dain Heer kwam als lichaamsgericht therapeut met Gary in aanraking en zo ontstonden de lichaamsgerichte processen die tot nog meer bevrijding kunnen leiden en ook fysieke klachten zouden kunnen verhelpen. Zo ver ben ik echter nog niet; eerst maar eens zien wat het runnen van de bars gaat opleveren nietwaar?

Hoe simpel kan het zijn?

Vragen stellen over hoe het beter kan zijn dan dit, is dus een van de sleutels. Het runnen van de Access Bars dat wat het steeds eenvoudiger maakt om in vrijheid te leven en je te openen voor steeds meer vreugdevolle nieuwe mogelijkheden. Wie wil dat nou niet?
Kritische geluiden zijn er echter ook; het blijft iets Amerikaans en de Amerikanen zijn nou eenmaal goed in veelbelovende praatjes en het creëren van erg positieve beelden. Het lijkt vaak of er geen werk meer aan te pas komt. Aan de ene kant vind ik dat fijn, aan de andere kant heb ik moeite om het te geloven; het leven is voor mij toch een beetje een initiatie-parcours waar niet alles maar zo eenvoudig aangedragen wordt als ik het wens. Maar dat is een beperkte overtuiging wellicht!

Anyway

Ik heb de bars geleerd en ben er enthousiast over hoeveel ruimte en rust het me in mijn hoofd opleverde. Ook tijdens het geven. Dus, ook al is het misschien niet voor altijd, dan heeft het nog altijd het effect van een ontspannende massage en heb je minstens een uur aandacht gekregen én gegeven aan jezelf. Hoeveel waard is dat?
En doet het echt wat ze bij Access conciousness beloven? Tja, dan sta jij op het punt van een life-changing verandering!! Hoeveel beter kan het zijn dan dat?

Nu met kennismakingskorting

Als kennismaking met de Access Bars bij de Jade Keizer is een sessie van een uur nu te boeken voor €30,-. Vanaf maart € 60,- Dus kom, ervaar en oordeel zelf. 

Tot slot

Alles van het leven komt me toe met Gemak, Vreugde en Glorie is de mantra van Access en je leven zal veranderen als je deze mantra elke ochtend en avond 10 x gebruikt. Laten we de proef op de som nemen.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten voor een sessie met de Access Bars of een van de andere prachtige bewustwordingsmogelijkheden bij De Jade Keizer. Bewustwording is buiten je eigen paden gaan en ontdekken wat voor prachtigs het leven nog meer te bieden heeft als je bereid bent verder kijkt dan je neus lang is!

Fijne dag! Katja

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin