Aura Soma: jij bent de kleuren die je kiest

aura-soma-690

Wat is het Aura Soma colourcare system?

Aura-Soma is een holistische therapievorm en is bedoeld om door middel van kleur heling te brengen op elke laag van jouw energieveld : fysiek , emotioneel /mentaal en spiritueel . Je persoonlijke kleurenkeuze helpt je bij de bewustwording en het herstellen van de balans.

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog in 115 balans-flesjes met verschillende kleuren-combinaties.

Een kleurenconsult is een uniek kleurrijk gesprek

Je gaat je bij een kleurenconsult verbinden met de subtiele energie van kleur. Elke kleur heeft zijn eigen trillingsfrequentie en energie, en jouw eigen energieveld verbindt zich met deze kleur-energieën. Intuïtief kies je 4 flessen en gaan we in een kleurrijk gesprek bekijken welke boodschap daarin voor jou te vinden is. Door de unieke samenstelling van elke fles en al zijn eigenschappen ontstaat er een uniek verhaal dat je inzicht geeft in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn, wat je misschien lastig vindt, hoe je kunt groeien of welke stappen je zou kunnen nemen.

Heel fijn is het om met de door jou gekozen fles te gaan werken en de emulsie die ontstaat door te schudden op je huid aan te brengen. Zo dringt de informatie van elke fles en kleur ook door in je cellen en wordt verandering van binnenuit ondersteund.

In een vervolgconsult kunnen we dieper ingaan op jouw veranderproces.

Aura Soma is een systeem dat zgn. “non intrusive” werkt; er is geen inmenging of bemoeienis van een ander. Het is jouw eigen unieke verhaal en boodschap. Jij bent de kleuren die je kiest.

Zelf ontdekken wat de kleuren vertellen?

Werken met de prachtige balansflessen van Aura Soma is altijd een bijzondere ervaring. je kunt er ook voor kiezen om in plaats van een persoonlijk consult (dat altijd uitgebreider is) een DIY workshop te volgen. Tijdens deze workshops neem ik je stap voor stap mee door de betekenis van kleuren, de plaats waar je fles staat, de namen en betekenissen en hoe je interpreteert wat je ziet. Zo heb je na een uur of drie een eigen ananlyse gemaakt van de door jou gekozen kleuren. Een bijzondere en kleurrijke ervaring!!

Voor de DIY kleurconsultworkshops kijk je in de agenda of de laatste nieuwsbrief

Kies:

Terug naar de homepage
Stel een vraag
Maak een afspraak

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Geen categorie